Congresul PSD se reunește pentru a valida candidatura lui Ponta

72
Congresul PSD se reunește pentru a valida candidatura lui Ponta - congresulpsdvictorponta-1410514211.jpg
Congresul PSD se va reuni, astăzi, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale.

Evenimentul va începe la ora 17.30, la sala Cupola a hotelului Mercur.

Congresul va avea o parte tehnică, în care va fi validată candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, precum și o parte de discursuri.

În premieră, discursurile ținute de președintele PSD, Victor Ponta, și de președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, vor putea fi audiate de 30.000 de delegați, care se vor reuni, separat, în fiecare organizație județeană în parte.

Astfel, conferințele județene ale organizațiilor PSD se vor întruni la ora 16.30, cu o oră înaintea Congresului, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta.

Legătura dintre Alba Iulia și organizațiile județene se va face printr-un sistem de video-conferință, interactiv.

Astfel, în partea tehnică, vicepreședinții regionali vor lua cuvântul și vor anunța rezoluțiile adoptate la nivelul regiunilor lor în ceea ce privește candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale.

Organizația PSD București se va reuni, vineri, începând cu ora 16.30, la Romexpo, în prezența a 1000 de delegați.

În mod inedit, președinții organizațiilor județene nu se vor afla la Alba Iulia unde se desfășoară lucrările Congresului, ei fiind alături de delegații lor, la conferințele județene.

În 29 iulie, la Consiliul Național al PSD reunit la Craiova, Victor Ponta și-a anunțat intenția de candida la Președinția României, Consiliul adoptând o rezoluție prin care propune Congresului validarea candidaturii.

Victor Ponta își va lansa candidatura la prezidențiale în 20 septembrie, de ziua sa, evenimentul fiind programat să aibă loc în București, pe Arena Națională, în fața a zeci de mii de persoane.Pagina a fost generata in 0.6536 secunde