Femeile din PSD salută desemnarea Corinei Crețu drept comisar european din partea României

77
Femeile din PSD salută desemnarea Corinei Crețu drept comisar european din partea României - femeiledinpsd-1410425609.jpg
Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) salută desemnarea Corinei Crețu în postul de membră a Comisiei Europene, cu atribuții pentru portofoliul de Politici Regionale, "un portofoliu extrem de important".

Într-un comunicat remis, astăzi, redacției, președinta OFSD, Rovana Plumb, apreciază "în mod special" faptul că premierul Victor Ponta a propus pentru această funcție o femeie, membră a OFSD.

"Datorită premierului Victor Ponta și negocierilor pe care le-a purtat cu liderii europeni, țara noastră a înregistrat o mare victorie prin faptul că i s-a acordat un portofoliu extrem de important în Comisia Europeană, cel de Politici Regionale. (...) Vreau să salut în mod special faptul că premierul Victor Ponta a propus pentru această funcție o femeie, membră a OFSD, arătând din nou viziune social-democrată modernă și contribuind la echilibrul din punctul de vedere al reprezentării genurilor în structura actualei Comisii Europene', a declarat Rovana Plumb, potrivit comunicatului citat.

Sursa menționată mai adaugă că femeile social-democrate "își arată întreg suportul" pentru activitatea pe care Corina Crețu o va depune, în perioada următoare, în calitate de comisar european. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.342 secunde