Fotbal U17: Naționala intră în stagiu de pregătire pentru turneul de calificare Euro 2015

76
Fotbal U17: Naționala intră în stagiu de pregătire pentru turneul de calificare Euro 2015 - fotbalu17sursafrfro-1410424918.jpg

Articole de la același autor

Vineri, naționala de juniori U17 va intra într-un stagiu de pregătire de 13 zile. Echipa se pregătește de turneul de calificare pentru Euro 2015, care va începe din 25 septembrie, în Andorra, comunică site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Primele șase zile din stagiu vor avea loc la Centrul Național de la Mogoșoaia, iar următoarele la Cheile Grădiștei. Fotbaliștii au programate două meciuri de verificare cu reprezentativa similară a Moldovei.

Selecționerul Florin Răducioiu a convocat următorii jucători la lot: Portari: Ionuț Poiană (Steaua) și Cosmin Dur-bozoancă (Academia Hagi)

Fundași: Radu Motreanu și Fridrich Harald (ACS Poli Timișoara), Vlad Gîșă (Dinamo), Tiberiu Căpușă, Virgil Ghiță și Kilyen Szabolcs (toți trei de la Academia Hagi)

Mijlocași: Răzvan Oaidă și Nicolae Cârnaț (ambii de la Wolverhampton), Ionuț Costache (CSS 2), Ionuț Tănase (Atletico Arad), Vlad Mihalcea (FC Brașov), Andrei Ciobanu și Ianis Hagi (ambii de la Academia Hagi)

Atacanți: Sebastian Velcotă (ACS Poli Timișoara), Carlos Casap și Florinel Coman (ambii de la Academia Hagi) 

Programul României în turneul de calificare este următorul:

Pe 25 septembrie, ora României 16.00, Cehia- România.

Pe 27 septembrie, ora României 16.00, România- Danemarca.

Pe 30 septembrie, ora României 17.30, Andorra- România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9072 secunde