TRAGEDIE RUTIERĂ, SOLDATĂ CU DOI MORȚI. Cum s-a produs dezastrul de pe DN1

543
TRAGEDIE RUTIERĂ, SOLDATĂ CU DOI MORȚI. Cum s-a produs dezastrul de pe DN1 - accidentbarcanesti2-1490097521.jpg

Articole recomandate

Accident grav pe DN1, de dimineață. Două persoane au murit, după ce un microbuz cu pasageri și un autocamion s-au ciocnit, în localitatea Bărcănești. 


Polițiștii au stabilit cum s-a produs accidentul mortal pe DN1, în care au fost implicate trei autovehicule. Este vorba despre un autoturism și un camion, care se îndreptau spre Ploiești, și despre un microbuz care circula spre București. Din primele cercetări, primul impact s-a produs între autoturism și camion, iar ambele vehicule au pătruns pe contrasens. După ce a ajuns pe sensul spre București, camionul s-a ciocnit frontal cu un microbuz de transport persoane. În urma coliziunii, camionul a ajuns în curtea unei locuințe, potrivit observatorulph.ro.


În urma ciocnirii dintre un microbuz și un autocamion, 11 persoane au fost rănite, dintre care două au decedat: șoferii microbuzului și autocamionului, de 30 și 45 de ani. La fața locului au fost trimise cinci echipaje de pompieri, patru ambulanțe. A fost trimis și un elicopter SMURD, care a preluat o femeie de 26 de ani și un bărbat de 32 de ani, grav răniți.

În accident a mai fost implicat și un autoturism.

Potrivit observatorulph.ro, unul din răniți a fost proiectat prin parbriz și are șanse mici de supraviețuire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3979 secunde