Trageri reale de artilerie în coasta Constanței

369
Mâine, se va încheia exercițiul internațional "MCM LIVEX Poseidon 12", găzduit, în perioada 22-31 iulie, de Forțele Navale Române. Acesta s-a desfășurat în apele teritoriale românești și în portul Constanța.

La exercițiu au acționat, alături de patru nave românești, un dragor din Bulgaria și patru nave specializate în deminare din cadrul Grupării Navale Permanente de Luptă Împotriva Minelor din Mediterana (SNMCMG2), aparținând Marii Britanii, Germaniei, Italiei și Turciei. De asemenea, din exercițiu au făcut parte, din partea Armatei României, un elicopter IAR-330 Puma Naval, două avioane MiG 21 LanceR și un elicopter de evacuare medicală.

Pe timpul misiunilor pe mare s-au desfășurat activități de căutare și distrugere a minelor marine, trageri reale de artilerie cu armamentul de la bord, precum și exerciții specifice acțiunii în cadrul unei grupări navale.

O delegație din partea participanților la exercițiul "MCM LIVEX Poseidon 12" a efectuat vizite la Comandamentul Flotei și la autoritățile publice locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3095 secunde