Traian Vasea are undă verde de la judecători să părăsească România

980
Traian Vasea are undă verde de la judecători să părăsească România - 49a67eabbb3b64459c89d6d62b94ee79.jpg

Articole de la același autor

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au respins, ca inadmisibil, recursul declarat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța împotriva deciziei Tribunalului prin care s-a ridicat interdicția impusă lui Traian Vasea de a părăsi teritoriul României pentru o perioadă de două luni, începând cu data de 20 august. Motivul invocat de acesta a fost că, din cauza unor probleme la coloană, trebuie să părăsească România, pentru a fi tratat la o clinică de specialitate din Germania. Decizia rămâne, așadar, definitivă.
Se pare că Traian Vasea a avut mai mult noroc decât fratele său, Mihăiță Vasea, căruia judecătorii i-au respins, în urmă cu câteva săptămâni, cererea de a părăsi teritoriul țării pentru a asista la nașterea copilului său, în Austria.
Amintim că procesul în care cei doi frați Vasea, alături de alți inculpați, sunt judecați pentru fapte care aduc atingere vieții trenează pe rolul instanțelor constănțene de mai bine de trei ani, dosarul nu numai că nu a trecut de instanța de fond, dar judecătorii nu au ajuns să audieze nici măcar toate părțile vătămate din dosar.
Indivizii au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, loviri sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice. Frații Mihăiță și Traian Vasea sunt considerați capi ai unei bande de interlopi din Constanța, din care mai fac parte și alți membri ai acestei grupări, printre care Marian - Cristian Gheorghiu, zis "Cristel" și Victor Șerban. Alături de ei, este judecat, potrivit rechizitoriului, și Cristian Gherghișan. Recordul de infracțiuni reținute îl dețin Gheorghiu și Șerban, cărora li se impută nu mai puțin de câte 13 fapte.
În prezent, "Cristel" este arestat alături de mai mulți indivizi pentru că este suspect de a fi pus la cale "jaful secolului" la Constanța, respectiv în timp ce încerca să spargă depozitul lanțului de magazine de bijuterii Sevda, inițiativă dejucată însă de polițiști. Prejudi-ciul care ar fi putut fi creat ar fi putut ajunge la un milion de euro.
Anchetatorii au stabilit că timp de doi ani, cele două grupări s-au răfuit între ele ori de câte ori au avut prilejul, ca două bande rivale, fie pentru reglarea unor conturi, fie pentru alimentarea unor orgolii personale de impunere a supremației uneia în detrimentul celeilalte grupări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3911 secunde