"Trebuia să îmi mulțumească că a rămas în viață" Politicianul agresor dă vina pe victimă

854

Articole recomandate

Politicianul din Bistrița care a agresat fizic o femeie dă vina pe victima sa pentru întregul incident. Afirmă aceste lucruri însă după apariția unei înregistrări video făcute de o cameră de supraveghere, înregistrare care arată de unde și cum a pornit conflictul dintre cei doi.


Citește și "Șoferul s-a dat jos și a lovit-o peste față, a bruscat-o, i-a rupt maieul și a agresat-o verbal". VIDEO REVOLTĂTOR!



În imaginile de pe o cameră de supraveghere obținute de un ziar local se vede cum femeia începe traversarea unei străzi din municipiul Bistrița. Nu e clar din imagini dacă aceasta traversează sau nu regulamentar. Cert e că politicianul frânează mașina brusc ca să evite un accident. În imagini se vede clar cum femeia lovește cu piciorul mașina politicianului local, scrie digi24.ro


Jenor Beudean, membru PNL: "Îmi pare rău, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia să îmi mulțumească că a rămas cu viață, decât să îmi dea cu piciorul în autoturism. Am făcut o plângere doamnei. Din înregistrările trimise de Poliția Română se vede că este vinovată pentru trecerea pe culoarea roșie și lovirea autoturismului".

Femeia susține contrariul: liberalul e cel care circula cu viteză și cel care a ignorat culoare roșie a semaforului.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată: "Eu m-am speriat în momentul respectiv pentru că puteam să fiu accidentată și din cauza asta am lovit cu piciorul mașina dânsului, abia l-am atins ca să vă zic așa".

După acest prim conflict, politicianul a pornit în urmărirea femeii.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată: "S-a dat jos din mașină și fără să mai zică altceva m-a lovit direct peste față, m-a bruscat, mi-a rupt hainele și m-a agresat verbal. Doar îmi spunea că mașina lui e o mașină foarte scumpă și că eu nu știu câți bani a dat dânsul pe mașină și își continua gesturile sălbatice pe care le-a pus în aplicare".

Liberalul se consideră o victimă și nu recunoaște comportamentul agresiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0403 secunde