Trecere în rezervă în fruntea Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”

337

Articole de la același autor

Brigada 9 Mecanizată „Mărășești” a fost, vineri, 6 decembrie, locul de desfășurare a ceremoniei militare de înaintare în grad, trecere în rezervă și mutare într-o altă structură a unor militari.

Locotenent-colonel Ionel Roșu, locțiitor al comandantului la Batalionul 911 Infanterie „Capidava”, a fost înaintat în gradul de colonel. De asemenea, a avut loc și trecerea în rezervă a colonelului după o frumoasă carieră de 27 de ani. Cu această ocazie, locțiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată, colonel Alexandru Jugaru, l-a felicitat pentru contribuția adusă la înființarea și dezvoltarea Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti”.

Locotenent-colonel Sergiu Dincă, șef al logisticii la Batalionul 168 Sprijin Logistic ,,Pontus Euxinus”, şi-a luat “La revedere” de la colegi, acesta urmând să ocupe funcția de șef secție la Secția 229 Mentenanță Echipamente Militare din Brașov. De asemenea, în semn de recunoaștere a profesionalismului și de apreciere a modului ireproșabil de îndeplinire a misiunilor, în cadrul ceremoniei a avut loc înaintarea în gradul de caporal clasa a II-a a unor colegi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5726 secunde