Treceți granițele țării? Recomandări de la Garda de Coastă

180
Treceți granițele țării? Recomandări de la Garda de Coastă - gardadecoasta-1522944373.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că, în perioada următoare, credincioșii ortodocși vor sărbători Învierea Domnului, în punctele de trecere a frontierei de la granița cu Bulgaria, se preconizează o creștere a traficului de persoane și mijloace de transport atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din țară.

Pentru evitarea aglomerărilor, Garda de Coastă a dispus toate măsurile aflate în competență pentru reducerea timpilor de așteptare și asigurarea unui control eficient și operativ.

În acest sens, va fi folosită la maximum capacitatea punctelor de trecere a frontierei și în cele mai aglomerate se vor utiliza toate arterele de control disponibile, în limita configurației acestora.

Pentru evitarea aglomerărilor, Garda de Coastă recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

Pe raza județului Constanța, la granița cu Bulgaria, sunt 4 puncte de trecere a frontierei cu specific rutier, în total, fiind disponibile 7 benzi de control pe sensul de intrare în țară, respectiv 7 benzi pe sensul de ieșire, astfel: P.T.F. Vama Veche; P.T.F. Ostrov; P.T.F. Negru Vodă; P.T.F. Lipnița, pentru autoturisme cu greutate totală maxim admisă de 3,5 tone, iar programul de funcționare este de la ora 08:00 la ora 20:00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4068 secunde