Trei accidente în nouă minute. Cinci persoane la spital!

824
2

Articole de la același autor

În ciuda tuturor avertismentelor date de polițiști asupra modului de conducere, șoferii "stăpâni" pe situație apasă accelerația

până "la blană", fără să se gândească la urmări. Tot mai mulți sfârșesc în accidente rutiere grave. Din păcate, din cauza inconștienței lor, oameni nevinovați ajung la spital. 

Situații mai puțin obișnuite, la Constanța. Cinci persoane au ajuns la spital din cauza vitezei cu care conduceau șoferii. Evenimentele rutiere sunt cu atât mai impresionante cu cât o ambulanță SMURD a fost lovită în timp ce se îndrepta către un alt accident rutier, în care un bărbat care conducea un microbuz a intrat într-un stâlp, după care s-a răsturnat. La nici zece minute după producerea accidentelor, un alt eveniment avea să se petreacă în stațiunea Mamaia, tot pe fondul vitezei excesive.

Primul apel de urgență

Polițiștii rutieri au primit primul apel de urgență cu puțin înainte de 7.30. Un bărbat a intrat cu mașina într-un copac. Ajunși la fața locului, rutieriștii au stabilit că Valerian Teodorescu, de 52 de ani, conducea o autoutilitară Ford Tranzit pe DN 39, dinspre Eforie Sud către Constanța. La un moment dat, ajungând la kilometrul 16, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul a derapat, a părăsit partea carosabilă și a intrat direct într-un stâlp, după care s-a răsturnat. În urma impactului, conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale, așa că o ambulanță SMURD s-a deplasat imediat la fața locului. Din nefericire, echipajul medical nu a mai ajuns la fața locului, pentru că a fost lovit de o altă mașină.

Ambulanță lovită de o șoferiță

Ambulanța SMURD se deplasa la fața locului având semnalele luminoase și acustice pornite. În același timp, Mădălina Firip, de 36 de ani, din Tuzla, conducea un Renault pe DN 39, dinspre Eforie Sud către Eforie Nord, pe a doua bandă. Ajungând la kilometrul 15, din cauza vitezei excesive și pentru că pe carosabil era polei, șofe-rița a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat într-o ambulanță SMURD, marca Mercedes, condusă din sens opus de Dumitru Munteanu, de 43 de ani, din Limanu. În urma impactului, șoferița Renault-ului, dar și pasagera din dreapta față, Florentina Dinu, de 23 de ani, din comuna Baia, au fost transportate la spital, suferind răni ușoare.

După nouă minute…

La nici zece minute după producerea impactului, alte două persoane ajungeau la spital în urma unui accident rutier produs din aceeași cauză: viteza excesivă.

Dumitru Encică, de 60 de ani, conducea o Dacia pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari, pe a doua bandă. Ajungând în zona hotelului Picadili, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta, șoferul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un Fiat, condus de Ionuț Mocanu, de 43 de ani, din Năvodari, care circula din sens opus. În urma accidentului, Mihaela Tobă, de 44 de ani și Dobre Ciolacu, de 63 de ani, ambii pasageri în Fiat au fost transportați la spital, însă se află în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

....
21 decembrie 2013
Praf

Autoarea articolului e praf. Tot ceea ce a scris aici e o tampenie. Femeia ranita "usor" de fapt a decedat. Aia e ambulalnta Smurd? Ambulantele sunt vopsite in rosu. Aia e Dacia Nova? E Logan toata ziua...si toata noaptea probabil.Si in plus despre Opelul rasturnat din imagini nu se pomeneste nimic. Felicitari pentru articol!

PrinD
23 decembrie 2013
Conditiile de drum!?

Conditiile de drum, asta ar trebuii citit si de cei de la drumuri si poduri, nu e vina vitezei sau a conditiilor meteo, daca cine trebuie si-ar face treaba si ar investii bani care provin din taxele de drumuri pentru adevaratul motiv pentru care sunt opriti aceste accidente nu s-ar mai intampla atat de des. Sunt oameni care muncesc ani de zile sa-si poata permite o masina, primul instinct pe care il are cand vede o groapa de 10cm este de a o evita, tarzi isi da seama ca mai vine cineva din spate, asta nu inseamna ca e neglijent sau incostient, este un om, degeaba se fac articole asemanatoare, noi stim realitatea.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Pagina a fost generata in 1.1247 secunde