Galerie Foto. Accident în lanț la Eforie. O mașină a derapat din cauza poleiului și s-a înfipt într-un pom. SMURD-ul sosit, izbit de altă mașină

1840
2

Articole de la același autor

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, în această dimineață, între Eforie Sud și Eforie Nord. Cauza accidentului este poleiul. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat pe carosabil după ce a derapat și s-a izbit de un pom. Un echipaj SMURD a sosit la fața locului, fiind acroșat de un alt autoturism care a derapat din cauza asfaltului alunecos.


UPDATE -  Din cauza poleiului  un microbuz de marfă a derapat, între Eforie Sud și Eforie Nord, s-a izbit un copac situat pe marginea drumului și s-a răsturnat. Șoferul unui autoturism marca Renault a încetinit să vadă accidentul, însă a intrat pe contrasens și s-a izbit chiar de ambulanța ce venea să preia șoferul rănit. Trei persoane au fost transportate de urgență la spital.


Comentează știrea

st3fun
20 decembrie 2013
anvelope si material antiderapant

Noi suntem obligati sa avem anvelope de iarna (aproape nefolositoare pe gheatza), dar ei, cnadnr nu sunt obligati sa imprastie material antirapant.

Andrei
20 decembrie 2013
Vina

Vina este a cretinilor care continua sa mearga cu 100 km/h... desi e polei pe jos.. nu a CNADNR-ului

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4831 secunde