Trei accidente rutiere în șase ore, la Constanța

310
Sfârșit de săptămână cu ghinion pentru mai mulți constănțeni. Trei accidente rutiere au avut loc, sâmbătă, în decursul a șase ore. 

Primul eveniment a avut loc în jurul orei 10, când Dumitru Ș., de 53 de ani, conducea în parcarea unui magazin din Constanța. La un moment dat, bărbatul a acroșat-o pe Cristina B., de 22 de ani, care se afla în dreptul portbagajului mașinii sale. În urma impactului, tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 

Două ore mai târziu, un bărbat a provocat un accident rutier de toată frumusețea. Fetin F., de 49 de ani, conducea pe bulevardul Tomis. La un moment dat, ajungând la intersecție cu strada Tulcei, bărbatul nu a observat că semaforul indica culoarea roșie, așa că a pătruns în intersecție, unde a lovit o altă mașină, care circula regulamentar, condusă de Ion C., de 63 de ani. În urma impactului, autoturismul care circula corect a ricoșat într-o altă mașină, care se afla parcată pe trotuar. 

În urma evenimentului, Ion C. a ajuns la spital, unde se află în afara oricărui pericol. 

Patru ore mai târziu, în jurul orelor 16, o șoferiță neatentă a distrus o mașină și a băgat o persoană în spital. Monica O., de 44 de ani, conducea pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian. Ajungând în dreptul unui imobil, din cauza neatenției, femeia a intrat din plin într-o mașină care era oprită pe partea dreaptă. În urma impactului, un bărbat din mașina lovită a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5679 secunde