Străzile Constanței, pline de "șoferi" fără permis

184
Vești proaste pentru inconștienții care se urcă la volan deși nu au permis de conducere. Polițiștii rutieri constănțeni au intensificat controalele pe linia depistării celor care săvârșesc o astfel de infracțiune. Astfel, sfârșitul săptămânii trecute a adus rezultate șocante. Șase pseudo șoferi au fost prinși de oamenii legii în timp ce se plimbau nestingheriți cu mașinile, deși habar nu aveau ce este un permis de conducere sau că le-ar trebui așa ceva. 

Polițiștii din Cuza Vodă au prins, sâmbătă noaptea, un minor, de doar 17 ani, care luase la plimbare mașina familiei prin localitate, deși nu avea permis de conducere. În aceeași noapte, oamenii legii din Medgidia au depistat doi șoferi, Ștefan N., de 26 de ani, și Mamut I., de 32 de ani, care se deplasau pe străzile din municipiul Medgidia cu mașina, deși nu aveau permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Și polițiștii din Eforie au avut de furcă cu un șofer fără permis. Fote D., de 22 de ani, din localitate, este cercetat, în stare de libertate, pentru că a ieșit pe drumurile publice cu mașina, deși nu avea permis de conducere. Cătălin Albert T., de 22 de ani, a fost tras pe dreapta de rutieriști în localitatea Cumpăna. În urma controlului, surpriză! Oamenii legii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere.

Nu în ultimul rând, Petronius Gabriel V., de 38 de ani, din Poarta Albă, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un moped, însă nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cei șase s-au ales cu dosare penale pentru conducere fără permis pe drumurile publice.

Însă rutieriștii constănțeni nu au surprins, la sfârșitul săptămânii trecute, doar șoferi care circulau fără permis pe drumurile publice, ci au dat și de alte infracțiuni la regimul rutier. Astfel, Murat I., de 36 de ani, din Poarta Albă, a fost depistat de oamenii legii conducând prin municipiul Constanța deși avea permisul suspendat.

Și tractoriștii constănțeni au avut de suferit în urma controalelor polițiștilor rutieri. Astfel, Ion C., de 32 de ani, din localitatea Remus Opreanu, a fost prins de oamenii legii conducând un ansamblu tractor cu două remorci, deși acestea nu erau înmatriculate. Aceeași soartă a avut-o și un alt tractorist, Constantin P., de 35 de ani, din Valu lui Traian, care a fost depistat pe drumurile publice în timp ce "gonea" cu tractorul neînmatriculat. Celor trei li s-au întocmit dosare penale și sunt cercetați în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4246 secunde