Razii în Constanța

Polițiștii au ieșit în stradă: au căutat hoți și comercianți ambulanți

151
Polițiștii au ieșit în stradă: au căutat hoți și comercianți ambulanți - raz1363955183-1364174327.jpg
Polițiștii organizează, din ce în ce mai des, razii în trafic și în zonele aglomerate, atât din municipiul Constanța, cât și din localitățile limitrofe. Este o metodă eficientă, spun oamenii legii, pentru combaterea fenomenului infracțional. 

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii și-au concentrat atenția asupra zonelor din preajma unităților de învățământ și au avut dreptate: au fost verificate peste 50 de unități publice, legitimate 86 de persoane și aplicate 12 sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri. De asemenea, a fost prins un adolescent de 17 de ani, care tocmai furase telefonul mobil al unui minor de 15 ani. 

De asemenea, polițiștii Secției 2, împreună cu inspectorii din cadrul Primăriei Constanța și jandarmii au descins în patru piețe, pentru combaterea comerțului ilicit stradal și bișniței cu țigări. Au fost legitimate 39 de persoane, confiscate produse de 130 de lei și aplicate zece sancțiuni contravenționale. Printre cei sancționați se numără și trei indivizi din Constanța, Turchian A., de 23 de ani, Iasmina I., de 31 de ani, Narghiuler I., de 23 de ani, comercianți ambulanți surprinși în Piața Tomis III. 

La rândul lor, polițiștii de la Secția 1 Rurală au desfășurat o razie, în Valu lui Traian, pe linia prevenirii furturilor din locuințe. Au verificat două hoteluri și aproape 100 de autoturisme. Au fost legitimate peste 100 de persoane și aplicate 20 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel de acțiuni vor fi efectuate, și în zilele următoare, pe diverse tematici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Martie 2013
Stire din Eveniment : Razie pe străzile Constanței
Pagina a fost generata in 0.4509 secunde