Vindeau pește alterat

141
Vindeau pește alterat - pestemedg-1364140996.jpg
Jandarmii aflați în patrulare în municipiul Medgidia au prins patru bărbați care aveau în portbagajul unei mașini nu mai puțin de 100 de kilograme de pește, de diferite specii. 

Militarii se aflau în patrulare pe strada Dezrobirii, în cartierul Nord, când au observat patru tineri lângă portbagajul deschis al unei mașini parcate în fața unui bloc. În urma primelor verificări, jandarmii au constatat că în trei saci murdari, de rafie, aflați în mașină, se aflau 100 de kilograme de pește, de diferite specii, pentru care cei patru tineri nu dețineau niciun fel de documente. 

Marcel B., de 31 de ani, Daniel M., de 28 de ani, Ionuț R., în vârstă de 23 de ani, și Nicușor Z., de 19 ani, toți din comuna Seimeni, le-au spus jandarmilor că peștele fusese cumpărat, cu puțin timp în urmă, de la niște pescari din Seimenii Mici. În plus, tinerii au mai povestit că aveau de gând să vândă marfa unui bărbat din Medgidia. 

La o primă examinare, peștele ținut în mașină prezenta urme vizibile de alterare, fapt pentru care consumul acestuia putea fi impropriu consumului uman. 

Întreaga cantitate de pește a fost confiscată și distrusă ulterior, ca urmare a examinării de către specialiști. Cei patru s-au ales cu dosar penal pentru deținere, transport și comercializare fără documente legale a peștelui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Eveniment : Vindeau pește alterat
Pagina a fost generata in 0.3113 secunde