Trei adolescente lovite de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni

298
Trei adolescente lovite de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni - yzi3ymq5ztg0zgq5njliodvln2rmotm5-1698909670.jpg

Articole de la același autor

Trei fete în vârstă de 16 ani au fost rănite miercuri seara, pe o stradă din municipiul Slatina, după ce au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, scrie Agerpres.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22,15, pe strada Crişan din Slatina. Autoturismul care a produs accidentul era condus de un tânăr în vârstă de 18 ani din Caracal.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Caracal, ar fi accidentat trei pietoni, respectiv trei tinere, în vârstă de 16 ani, care s-ar fi aflat în traversarea regulamentară a străzii, ulterior ricoşând într-un buldoexcavator care era oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor", au transmis poliţiştii.

Adolescentele au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Şoferul autoturismului nu consumase alcool sau droguri, el fiind testat cu rezultat negativ atât cu etilotestul, cât şi cu aparatul drugtest.

În cauză poliţiştii continuă cercetările, fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde