Jandarmeria Constanţa. Bărbaţi prinşi cu droguri, la Cernavodă!

400
Jandarmeria Constanţa. Bărbaţi prinşi cu droguri, la Cernavodă! - 55-1698910685.jpeg
Miercuri, în jurul orei 14:00, în timpul unei misiuni de patrulare în oraşul Cernavodă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat doi bărbați, care la vederea echipajului au manifestat un comportament neobişnuit.


Comportamentul celor doi i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze şi deoarece bărbaţii au devenit vizibil agitați, jandarmii au decis să-i controleze și corporal.


Cu ocazia controlului s-a descoperit asupra unuia dintre cei doi un pacheţel de plastic care conținea o substanţă vegetală sub forma de muguri de culoare verde-oliv cu miros specific, înțepător.


Bărbații au fost conduși la sediul jandarmeriei din Cernavodă, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri), iar substanţa găsită în pachet a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.


"Le reamintim pe această cale tuturor cetăţenilor faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani..”, precizează Jandarmeria Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2797 secunde