Tânăr prins cu droguri asupra lui, chiar în timpul examenului pentru obținerea permisului auto!

286
Tânăr prins cu droguri asupra lui, chiar în timpul examenului pentru obținerea permisului auto! - fondpermise21604592148-1698753351.jpg

Articole de la același autor

Caz bizar în timpul unui examen pentru obținerea permisului de conducere în Cluj-Napoca. Un tânăr de 20 de ani a fost prins cu un pliculeț în care ar fi fost găsite urme de droguri.


Bărbatul dădea proba practică pentru obținerea carnetului de categorie C, iar în momentul în care s-au urcat în camion, examinatorul i-a cerut documentele pentru identificare.

În acel moment, tânărul i-a înmânat cartea de identitate și permisul auto, iar între acestea era lipit pliculețul transparent cu dâre de praf alb. Pentru că i s-a părut suspect, polițistul i-a chemat în ajutor pe colegii de la Poliția Rutieră, care l-au oprit pe dreapta pe candidat.


Testarea pentru alcool a ieșit negativă, însă aparatul DrugTest a semnalat prezența unor substanțe interzise, așa că agenții l-au dus pe tânăr la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

Tânărul nu a obținut permisul și, în plus, riscă și închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive, dacă se dovedește că a mers drogat la probă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6934 secunde