Video Polițiștii din Constanța, acuzați că au folosit forța în cazul unor tineri prinși cu substanțe interzise - Reacția IPJ

1765
Polițiștii din Constanța, acuzați că au folosit forța în cazul unor tineri prinși cu substanțe interzise - Reacția IPJ - download-1697738916.jpg
Trei tineri au fost ridicaţi de poliţiştii constănţeni, după ce asupra unuia dintre ei a fost găsită o substanţă interzisă, iar o fată a încercat să fugă, fiind prinsă rapid şi dusă în autospeciala de poliţie. Unii martori reproşează poliţiştilor modul de intervenţie, iar discuţia dintre aceştia şi un poliţist a fost postată pe o reţea de socializare.


Reprezentanţii IPJ Constanţa au transmis un punct de vedere referitor la imaginile apărute în spaţiul public legate de o intervenţie a poliţiştilor.


Reprezentanţii IPJ Constanţa au afirmat că poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de un bărbat, joi, cu privire la faptul că că mai multe persoane provoacă distrugeri apartamentului său.


“Poliţişti deplasaţi la faţa locului au identificat persoana care a apelat la 112, precum şi alte trei persoane aflate în locuinţă, respectiv o minoră, de 17 ani, şi 2 tineri, de 22 de ani, respectiv 23 de ani. Nu au fost identificate distrugeri ale apartamentului.


Deoarece, cei trei tineri ar fi fost incoerenţi în vorbire şi nu ar fi putut preciza motivul prezenţei lor în apartament, s-a procedat la efectuarea controlului corporal asupra tinerilor de 22 şi 23 de ani. Astfel, asupra unuia dintre ei a fost descoperită o substanţă susceptibila a avea efecte psihoactive”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
Sursa citată a precizat că poliţiştii au decis să-i conducă pe cei trei tineri la secţia de poliţie.


“În momentul introducerii în autospecială, minora a încercat sa fugă. Poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia, fiind imobilizată după aproximativ 20 de metri. Astfel, din hanoracul purtat de aceasta ar fi căzut un grinder”, au mai transmis poliţiştii.


Cei trei tineri au fost conduşi la sediul Secţiei 5 Poliţie.


Poliţiştii au sesizat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2175 secunde