Două persoane prinse cu droguri asupra lor, la Constanţa

387
Două persoane prinse cu droguri asupra lor, la Constanţa - img20231018wa0000-1697616821.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de 17 spre 18 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au descoperit, în interiorul a două autoturisme, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.


„Astfel, în jurul orei 23.50, polițiștii au identificat, pe strada Cumpenei, un autoturism parcat, al cărui conducător auto avea un comportament suspect. S-a procedat la legitimarea acestuia, fiind identificat un bărbat, de 23 de ani. Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive”, transmit reprezentaţii Poliţiei Constanţa.


La scurt timp, la fața locului a sosit un alt autoturism, condus de o femeie, de 20 de ani.


La vederea polițiștilor, aceasta a avut, de asemenea, un comportament suspect, motiv pentru care a fos testată cu aparatele drugtest și etilotest, rezultatele fiind negative.


„În continuare, s-a procedat și la efectuarea controlului autoturismului condus de aceasta, ocazie cu care într-una dintre portiere a fost identificat un recipient din plastic ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive”, mai spun oamenii legii.


Recipientele conținând substanțele respective au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9963 secunde