UPDATE. O grenadă a explodat într-un poligon MApN din Sălaj: nouă victime! Reacţia MApN

527
UPDATE. O grenadă a explodat într-un poligon MApN din Sălaj: nouă victime! Reacţia MApN - image202308122645832241elicopter-1697618357.jpg

Articole de la același autor

Nouă militari au fost răniţi, miercuri, în urma exploziei unei grenade în poligonul militar de la Crasna, judeţul Sălaj, unul dintre aceştia suferind o rană gravă la picior.

"Miercuri, 18 octombrie, în jurul orei 10,15, în Poligonul Crasna, din judeţul Sălaj, a avut loc un incident pe timpul executării unei şedinţe specifice de aruncare a grenadei, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 315 Artilerie 'Simion Bărnuţiu', din Şimleu Silvaniei, a suferit o rană gravă la picior, fiind transportat în stare stabilă cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău", anunţă Ministerul Apărării Naţionale.

Potrivit sursei citate, au fost aplicate imediat procedurile standard în astfel de situaţii, fiind acordat primul ajutor la faţa locului de personalul medical prezent pe timpul desfăşurării şedinţei de instruire şi altor opt militari aflaţi în proximitatea locului în care s-a produs incidentul.

"Ulterior, cei opt militari au fost transportaţi cu ambulanţe la acelaşi spital, pentru evaluare şi acordarea îngrijirilor medicale. Conducerea unităţii a informat Parchetul Militar şi a numit o comisie de cercetare în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se mai arată într-un comunicat al MApN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5094 secunde