Un şofer cu permis fals şi altul posibil drogat, traşi pe dreapta, la Constanţa

294
Un şofer cu permis fals şi altul posibil drogat, traşi pe dreapta, la Constanţa - x-un-sofer-cu-permis-fals-la-con-1697456302.jpg

Articole de la același autor

Dis de dimineaţă, cu permisul de conducere fals. Aşa a fost prins în trafic un conducător auto, care a devenit pieton după ce oamenii legii l-au tras pe dreapta.


„La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 47 ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere care, în urma verificărilor efectuate, s-a dovedit a fi fals”, transmit reprezentanţii Poliţiei Constanţa. Evident, dosarul penal nu a lipsit din peisaj.


Posibil drogat la volan, la doar 18 ani!


Un alt şofer, de doar 18 ani, care a încălcat legea, punând în pericol viaţa celorlaţi participanţi la trafic, s-a ales cu dosar de cercetare penală. Este vorba despre un conducător auto asupra căruia planează suspiciunea că ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan:


„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia.


În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmit oamenii legii, despre acest caz. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5222 secunde