LIVE TEXT. Declaraţii de ultim moment la sediul Poliţiei Constanţa, vizavi de moartea fulgerătoare a artistei DJ Lala

6497
LIVE TEXT. Declaraţii de ultim moment la sediul Poliţiei Constanţa, vizavi de moartea fulgerătoare a artistei DJ Lala - img20231003wa0016-1696328670.jpg

Articole de la același autor

În aceste momente, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța are loc o declarație de presă susținută de inspectorul-șef al instituţiei, Mădălina Vlangăr, pe tema evenimentului produs la data de 28 septembrie a.c., cu privire la o persoană decedată, găsită pe o plajă din Mamaia.

Concret, se fac precizări importante despre moartea cunoscutei DJ Lala, în contextul în care, în ultimele zile s-au făcut tot soiul de supoziţii vizavi de tragicul eveniment.

Referitor la acest caz, șeful interimar al IPJ Constanța, Mădălina Vlagăr, a declarat că, până acum, nu au intrat în posesia rezultatului probelor toxicologice şi că anchetatorii iau în calcul fie un act suicidal, fie un accident, având în vedere că marea era agitată în acea zi, iar salvamarii arboraseră steagul roşu de trei zile. Aceasta a precizat că poliţiştii au ajuns pe plajă la ora 10:21, la două minute după ce au fost anunţaţi de descoperirea unui cadavru. „La data de 28 septembrie, am primit un apel la numărul de urgenţă 112, prin care Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă, că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute, fişa de eveniment arată două minute, unde au constatat absenţa semnelor vitale sau a urmelor de violenţă. Din păcate, personalul ambulanţei a constatat decesul femeii. Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală pentru ucidere din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa”, a explicat şeful IPJ.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.336 secunde