Şoferi posibil drogaţi sau beţi, alţii fără drept de a conduce, traşi pe dreapta, la Constanţa

647
Şoferi posibil drogaţi sau beţi, alţii fără drept de a conduce, traşi pe dreapta, la Constanţa - x-soferi-posibil-beti-1695806483.jpg

Articole de la același autor

26 şi 27 septembrie. Pentru unii zile normale, pentru alţii cu ghinion. Însă ghinionul şi-l face şoferul cu mâna lui atunci când ştie că se urcă la volan deşi a consumat alcool sau droguri, ori nu are dreptul legal de a conduce. Oamenii legii sunt la datorie, astfel încât nu este zi în care să nu plouă cu dosare penale pe numele celor certaţi cu legea.
 

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 01.45, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe D.J. 222, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, este un prim exemplu dat de poliţiştii constănţeni.

Cu o zi în urmă, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Salciei, s-a produs un accident rutier (tamponare). Deplasați la fața locului, aceştia au constatat că un bărbat, de 28 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit două vehicule staționate. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Şoferi posibil drogaţi şi fără drept de a conduce!

De asemenea, „la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs. În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, spun poliţiştii.


Situaţie similară cu o zi în urmă, când, „în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cișmelei, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs. În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”.


În astfel de cazuri, potrivit oamenilor legii, acestea nu reprezintă probe în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În toate cauzele mai sus enunţate au fost întocmite dosare de cercetare penală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5264 secunde