Farmacistul furnizor de fentanyl și oxicodonă pentru dealerii de droguri, dat afară de lanțul de farmacii

256
Farmacistul furnizor de fentanyl și oxicodonă pentru dealerii de droguri, dat afară de lanțul de farmacii - farmacie1200x806c970x500-1695453467.jpg

Articole de la același autor

Farmacistul suspect ca fiind furnizor de fentanyl și oxicodonă pentru dealerii de droguri a fost dat afară de lanțul de farmacii unde era angajat.

Potrivit stiripesurse.ro, farmacistul societății Fildas, deținătoarea lanțului farmaceutic Catena, a fost dat afară după ce DIICOT l-a săltat pentru că ar fi vândut pastile cu efect halucinogen.

"Firma noastră a luat la cunoștință, din presă și de la autorități, în cursul zilei de ieri, despre suspectul vizat în cazul de furt de produse. Ne delimităm, ferm, de faptele persoanei cercetate și vă informăm că s-a dispus desfacerea contractului de muncă.

Managementul colaborează cu organele de anchetă, pentru elucidarea cazului. Publicul va afla adevărul pe măsura ce rezultatele anchetei aflate în derulare ne vor fi aduse la cunoștință.

Menționăm că inventarele, dispuse și efectuate de echipele de auditori, nu au evidențiat lipsuri.

Colegii din toată țara speră că munca lor va continua să fie apreciată, în ciuda acestui incident major, pe care îl regretăm cu toții", anunță Fildas Grup, potrivit stiripesurse.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.44 secunde