DOLIU LA CONSTANŢA! A murit unul dintre cei mai buni poliţişti, cu peste 20 de ani de activitate în domeniu

11341
DOLIU LA CONSTANŢA! A murit unul dintre cei mai buni poliţişti, cu peste 20 de ani de activitate în domeniu - doliulumanare1683007484-1-1695206565.jpg

Articole de la același autor

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanţii Primăriei Constanţa anunţă decesul poliţistului Marius Marga, transmiţând totodată condoleanţe familiei îndurerate.


"Astăzi ne-a părăsit polițistul local Marius Marga, unul dintre cei mai buni specialiști ai Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Născut pe meleaguri argeșene, a absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport-Universitatea Ovidius din Constanța și a activat timp de 22 de ani în cadrul IPJ Constanța. În perioada 2003-2004 a fost șef de grupă în cadrul SAS Constanța și specialist în pirotehnică. De asemenea, a avut o contribuție prodigioasă în domeniul sportului constăntean, fiind vicepreședinte al Asociației Județene de Box Constanța, președinte al Asociației Sportive Dinamo Constanța din cadrul IPJ Constanța, din 2003-arbitru AIBA și membru în Colegiul Central de Arbitri din cadrul Federației Române de Box.

Primăria Municipiului Constanța aduce un profund omagiu regretatului Marga Marius și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", este mesajul Primăriei Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7188 secunde