LIVE TEXT. Conferinţă la Prefectura Constanţa! Mai multe instituţii au luat cuvântul, vizavi de subiecte de interes local

582
LIVE TEXT. Conferinţă la Prefectura Constanţa! Mai multe instituţii au luat cuvântul, vizavi de subiecte de interes local - img20230927wa0012-1695806692.jpg

Articole de la același autor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța și Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța s-au reunit, astăzi, începând cu ora 11:00, în Sala „Remus Opreanu“, într-o ședință a Colegiului Prefectural.

În aceste momente, în urma ședinței, reprezentanții instituțiilor prezente susțin declarații de presă pe subiectele discutate în cadrul evenimentului.

Silviu Coșa: ,,Astăzi a avut loc ședința Colegiului Prefectural. Bogdan Moroșan a prezentat date importante, Cristina Schipor a luat, de asemenea, cuvântul, iar la final Marian Becheanu a vorbit despre controalele făcute de către instituție“.

Bogdan Moroșan: „Durata medie a inspecțiilor fiscale este de 28 de zile. Au fost depuse 12 sesizări penale cu un prejudiciu considerabil. Din cele 13 sesizări penale, în mod special au fost aplicate pentru neplata asigurărilor“.


Cristina Schipor: La DSP Constanța în 2022 au fost raportate 1105 de infecții asociate asistenței medicale. În primul semestru 2023 sunt peste 400. În perioada 1 februarie- 31 martie s-a efectuat o acțiune de control în 15 unități medicale publice și private. Sunt puse la punct și funcționează conform ordinului Ministerului Sănătății. Prin urmare, 7 amenzi de 17.000 lei au fost aplicate pentru neconformități. În ultima perioadă a crescut și numărul de cazuri de Covid. Ieri au fost 115 cazuri, azi 68. Unitățile medicale din Constanța au fost pregătite, avem paturi. Ca un sfat pentru cetățeni, să meargă la spital imediat ce sesizează simptomele și să evite spațiile aglomerate dacă știu că sunt bolnavi.



Marian Becheanu: S-au desfășurat 13 acțiuni care au vizat construcții, carburanți, produse pirotehnice și așa mai departe. La ultimul control, grupul țintă l-au reprezentat deținătorii de macarale portuare. Raportul acțiunii va fi emis până la data de 15 octombrie. Din 523 evenimente de muncă de anul trecut 40% sunt evenimente portuare. În total, s-au aplicat 13 amenzi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4574 secunde