Femeie înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța. Oficial de la Poliție, despre incident

714
Femeie înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța. Oficial de la Poliție, despre incident - politia1152352459315510930211683-1696063964.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a sesizării, din data de 29 septembrie a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:


"La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 40 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală", transmite Poliția Costanța.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1537 secunde