Prefectul de Brăila: "Nu există motive de panică în urma alertei cu drone, emisă prin Ro-Alert"

198
Prefectul de Brăila:

Articole de la același autor

Prefectul de Brăila, Iulian Timofei, informează populaţia, prin intermediul unui comunicat de presă remis sâmbătă, că "nu există motive de panică în urma alertei cu drone, emisă, vineri noapte, prin Ro-Alert, pe raza municipiului Galaţi.

"Dragi locuitori ai Brăilei, doresc să vă transmit că nu există motive de panică în urma alertei cu drone, emisă prin Ro-Alert. Autorităţile locale şi naţionale au luat măsuri pentru siguranţă şi pentru a monitoriza situaţia cu atenţie. Este important să rămânem calmi şi să ascultăm cu atenţie indicaţiile oficiale care vor fi furnizate de către autorităţi. În plus, puteţi să vă informaţi din surse de încredere şi să evitaţi răspândirea de zvonuri sau informaţii false", a declarat Iulian Timofei.

În comunicatul remis de Prefectura Brăila se mai arată că "reprezentantul Guvernului în teritoriu se află în teren de astă noapte, încă de la transmiterea mesajului Ro-Alert şi, împreună cu reprezentanţi din conducerea structurilor locale MAI (Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, Poliţia de Frontieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dunărea Brăila), precum şi cu efective din cadrul acestor structuri, participă la acţiuni de sprijin pe raza judeţului vecin, Galaţi".

Locuitorii municipiului Galaţi au primit, vineri noapte, mesaje Ro-Alert care anunţau căderea unor obiecte periculoase din spaţiul aerian şi cereau populaţiei să se adăpostească.

Potrivit prefectului de Galaţi, Claudiu Sorin Gavril, o persoană ar fi sunat la 112, vineri noapte, şi ar fi anunţat "că ar fi văzut ceva căzând pe câmpul aflat în zona cartierului Dimitrie Cantemir".

În zonă au fost mobilizate, vineri noapte, echipe ale ISU, IPJ, Jandarmeriei, Armatei, Poliţiei de Frontieră, care au scotocit câmpul la pas, căutările fiind oprite la ora 01,41, şi reluate sâmbătă dimineaţă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2308 secunde