Restricții de trafic, impuse de asfaltarea din zona Casei de Cultură

641
Restricții de trafic, impuse de asfaltarea din zona Casei de Cultură - x-asfaltare-1697456257.jpeg
Pentru asfaltarea intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu străzile I. G. Duca și I. L. Caragiale în condiții de siguranță, luni, 16 octombrie a fost restricționat traficul pe strada I. G. Duca și strada I. L. Caragiale, pe sensul de mers către bulevardul Ferdinand. Aceste restricții sunt impuse pentru asfaltarea alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție. Potrivit Primăriei Constanța, începând de marți, 17 octombrie, lucrările se vor desfășura preponderent noaptea.

Astfel, începând cu ora 21:00 se restricționează traficul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, sensul către Gara CFR și se vor amenaja câte două benzi pe sensul către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: se va interzice accesul la stânga pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, obligatoriu la dreapta pentru cei care vin dinspre strada I. L. Caragiale, obligatoriu stânga/dreapta pentru cei care vin dinspre strada I. G. Duca.

Apoi, miercuri, 18 octombrie, pe timpul nopții, începând cu ora 21:00, se va circula pe sensul dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR pe câte două benzi și se va restricționa sensul de mers dinspre Gară către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: conducătorii care se deplasează către Gară vor avea accesul interzis la stânga, cei care vin dinspre strada I. L. Caragiale vor vira obligatoriu stânga/dreapta, iar conducătorii care vin dinspre strada I. G. Duca vor vira obligatoriu la dreapta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2912 secunde