Au început lucrările de asfaltare în cartierele Tineretului și Sat Vacanță din orașul Ovidiu

908
Au început lucrările de asfaltare în cartierele Tineretului și Sat Vacanță din orașul Ovidiu - ovidiu2-1695403413.jpg

Articole recomandate

Reprezentanții Primăriei Ovidiu au anunțat că au început lucrările de asfaltare în cartierele Tineretului și Sat Vacanță.

„Pentru următoarea perioadă, aproximativ 3 luni, apelăm la înțelegere din partea riveranilor, privind disconfortul creat, îngreunarea traficului și parcarea auto, dar vă asigurăm că monitorizăm aceste lucrări pentru a fi finalizate la timp conform proiectului”, au anunțat reprezentanții Primăriei Ovidiu.

Străzile din cartierele Tineretului și Sat Vacanță au intrat în proces de sistematizare și asfaltare, în cadrul proiectului „Modernizare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, cartierele Tineretului și Sat Vacanța, jud. Constanța”, finanțat în cadrul Programului Național de Investiții ,,Anghel Saligny”. Valoarea totală a proiectului este de 7.239.573,19 lei, TVA inclus.

Străzile propuse pentru modernizarea infrastructurii rutiere aparțin domeniului public al orașului Ovidiu, iar lungimea totală a străzilor ce fac obiectul acestei investiții este de 2.954,29 metri liniari. Realizarea investiției include lucrări pe următoarele străzi: strada Soarelui, strada Luceafărului, strada Lunii, strada Belvedere, strada Stelelor, strada Norilor, strada A tronson 1, strada D tronson IV, strada E tronson I, strada 10 tronson I și II, strada 11 tronson I, tronson II/A, II/B, strada 12, din orașul Ovidiu. Prin implementarea acestui proiect, se vor reabilita și străzile Pescarilor trup 1/2/3/4/5/6, strada Poporului Tronson 1/2/3 și strada A – tronson 2.

Obiectivele generale sunt: creșterea confortului și a fluenței traficului pe străzile supuse investiției, respectiv asigurarea unor condiții de desfășurare a traficului auto în siguranță pentru locuitorii localității Ovidiu, dar în special pentru cei din zonele supuse investiției. Se vor asigura, astfel, condiții de viață la standarde europene, pentru toți locuitorii vizați și pentru agenții economici care își desfășoară activitatea aici, cât și îmbunătățirea mediului, a sănătății populației, creșterea investițiilor și a veniturilor la bugetul local.

Primarul George Scupra a anunțat că, în paralel, administrația locală în colaborare cu CNADR se ocupă de înființarea unor treceri de pietoni pe șoseaua de variantă, dar și de amplasarea unor stâlpi de iluminat public. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2282 secunde