Administrația din Ovidiu a scos la licitație publică proiectul pentru asfaltarea drumurilor centrale

144
Administrația din Ovidiu a scos la licitație publică proiectul pentru asfaltarea drumurilor centrale - ovidiu-1691410600.jpeg

Articole de la același autor

Primăria orașului Ovidiu a lansat o licitație publică pentru reabilitarea infrastructurii din localitate. Astfel se dorește modernizarea mai multor străzi din zona centrală a unității administrativ-teritoriale prin proiectul „Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A”.

Valoarea contractului de execuție este de 4.888.397,85 lei, fără TVA.

Tronsoanele de străzi prevăzute pentru modernizare sunt amplasate în zona de centru-est a orașului. Suprafața de teren ocupată este de 27.856 mp.

Străzile sunt de categoria III – IV, cu două benzi de circulație, cu partea carosabilă degradată, încadrată sau nu de trotuare pietonale pe ambele părți sau pe o parte, aflate în diverse faze de degradare. Se vor amenaja corespunzător intersecțiile cu celelalte străzi din localitate, respectându-se cotele acestor drumuri și se va asigura scurgerea corespunzătoare a apelor de pe platforma acestora.

Proiectul „Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A, județul Constanța” este finantat în

cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4199 secunde