Prinşi cu droguri, pe străzile din Constanţa

372
Prinşi cu droguri, pe străzile din Constanţa - img20231025wa0013-1698234105.jpg

Articole de la același autor

La data de 24 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat doi bărbați asupra cărora au fost descoperite trei pliculețe ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.


„Astfel, la data de 24 octombrie, în jurul orei 17.40, polițiștii au observat, pe bulevardul 1 Mai Vechi, un bărbat cu un comportament suspect. S-a procedat la legitimarea și identificarea acestuia, precum și la efectuarea controlului corporal. Cu această ocazie, asupra bărbatului a fost descoperit un plic ce conținea o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive. Ulterior, în jurul orei 17.45, polițiștii au observat, pe bulevardul Aurel Vlaicu, doi bărbați care aveau un comportament suspect. S-a procedat la legitimarea și identificarea acestora. Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra unuia dintre bărbați au fost descoperite două pliculețe ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive”, informează reprezentanţii Poliţiei Constanţa.


În ambele cauze urmează a fi sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9489 secunde