Constănţeni, mare atenţie la înşelăciunile din domeniul imobiliar!

1132
Constănţeni, mare atenţie la înşelăciunile din domeniul imobiliar! - x-constanteni-1698232090.jpg

Articole de la același autor

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de înşelăciune în domeniul închirierii de imobile, polițiștii constănțeni vă aduc la cunoștință câteva recomandări.


Cel mai important aspect atunci când sunteți în căutarea unui apartament, pentru a-l închiria, asigurați-vă că persoana cu care vorbiți este cu adevărat cine susține că este.


„Pot exista situații în care o persoană afirmă că este administratorul sau proprietarul imobilului, fără a avea această calitate și să solicite un depozit pentru chirie. De aceea, este indicat să achitați depozitul sau garanția numai după întocmirea documentației necesare pentru închiriere”, spun oamenii legii din Constanţa.


Niciodată nu acceptați să plătiți numerar, astfel încât să existe o urmă a locului în care s-au dus banii dumneavoastră.


Şi pentru că în zilele noastre suntem familiarizaţi cu tehnologia, un sfat util este să o folosim în favoarea noastră:


„Vizualizați recenziile online și asigurați-vă că nu sunt false! Pe de altă parte, mulți chiriaşi care nu au avut o experiență plăcută vor face tot posibilul să lase o recenzie negativă”, ne mai sfătuiesc poliţiştii.


În cazul în care ați fost victima unor astfel de infracțiuni, adresați-vă celei mai apropiate unități de poliție sau apelați numărul de urgență 112, în cel mai scurt timp posibil, pentru a spori şansele ca autorul faptei să fie identificat şi prejudiciul recuperat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.534 secunde