Claudiu Năsui: „Ministrul Boloş să plece acasă. S-a dovedit a fi un dezastru”

133
Claudiu Năsui: „Ministrul Boloş să plece acasă. S-a dovedit a fi un dezastru” - nasui-bolos-1698234486.jpg

Articole de la același autor

Deputatul USR Claudiu Năsui a afirmat că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, trebuie să plece din funcţie pe motiv că s-a dovedit a fi un dezastru pentru România, în condiţiile în care impune cea mai mare creştere de taxe din istoria ţării.

Deputatul Violeta Alexandru, membru al Partidului Forţa Dreptei, a menţionat, la rândul său, că măsurile luate de ministrul Boloş sugrumă economia.

„Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, s-a dovedit a fi un dezastru pentru România şi un adevărat pericol pentru mediul de afaceri. După ce a minţit luni de zile pe mai multe teme, a scos, probabil, cea mai mare creştere de taxe din istoria statului românesc. Este chiar mai mare decât cea care a existat în vremea Băsescu - Boc, atunci când a crescut TVA intempestiv. Acum avem o sumă care, actualizată cu inflaţia, e chiar mai mare decât cea de atunci ca sumă care se ia în plus ca povară fiscală care se adaugă asupra mediului privat. Ministrul Boloş este cel care a implementat această idee năstruşnică, unică în lume, de impozit pe cifra de afaceri”, a declarat Năsui, într-o conferinţă de presă la Parlament.

El a menţionat că acest impozit nu va afecta doar companiile mari, ci pe toţi consumatorii români.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4608 secunde