Trei bărbaţi prinşi cu droguri, la Mangalia

333
Trei bărbaţi prinşi cu droguri, la Mangalia - x-trei-barbati-prinsi-cu-droguri-1698670571.jpeg

Articole de la același autor

În seara zilei de 28.10.2023, în jurul orei 23:00, în timpul unei misiuni de patrulare în gara oraşului Mangalia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat pe o bancă trei bărbați, care erau într-o stare euforică evidentă. Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze.


„În momentul în care bărbaților li s-au verificat documentele, aceștia au devenit vizibil agitați, fapt care i-a făcut pe jandarmi să-i controleze și corporal, descoperind cu această ocazie asupra lor cinci pacheţele de hârtie care conțineau o substanţă vegetală sub forma de muguri de culoare verde-oliv cu miros specific, înțepător”, transmit reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.


Cei trei bărbați au fost conduși la sediul jandarmeriei din Mangalia, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri), iar substanţele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.


„Le reamintim pe această cale tuturor cetăţenilor faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, «Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri pentru consum propriu, fără drept», se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani”, mai spune sursa citată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.649 secunde