Video CRIMA DE LA MANGALIA. Sunt gata expertizele! "Suspecta avea discernământ. A fost diagnosticată cu tulburare mixtă de personalitate"

2100
CRIMA DE LA MANGALIA. Sunt gata expertizele!
Loredana, tânăra care și-a omorât prietena la Mangalia, în această vară, avea discernământ când a comis fapta. Este concluzia specialiștilor în urma expertizei la care a fost supusă. Cele două fete, prietene din copilărie, s-au certat din cauză că Alina, tânăra ucisă, n-ar mai fi vrut să ascundă o relație a Loredanei. Familia victimei vrea acum schimbarea încadrării faptei, din omor în omor calificat și solicită daune morale de 200 de mii de euro. 


Tânăra care și-a ucis prietena, a băgat-o într-o valiză și mai apoi a abandonat-o sub o bancă într-un parc din Mangalia, avea discernamânt în momentul comiterii faptei. 


Este concluzia la care au ajuns specialiștii în urma expertizei psihiatrice pe care i-au făcut-o. În plus, Loredana a fost diagnosticată și cu tulburare mixtă de personalitate. Între timp, familia fetei ucise a decis să ceară daune morale, iar pentru Loredana vrea închisoare pe viață.


Reamintim că în dimineața zilei de duminică, 6 august, în jurul orei 5.30, că într-un parc din localitatea Mangalia a fost găsit cadavrul unei copile.

„La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul"




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.364 secunde