Trei angajați ai CFR au fost răniți, după ce generatorul dintr-un plug de deszăpezire feroviar a explodat

206
Trei angajați ai CFR au fost răniți, după ce generatorul dintr-un plug de deszăpezire feroviar a explodat - isu-1643710178.jpg

Articole de la același autor

Trei angajați ai CFR au fost răniți, după ce generatorul dintr-un plug de deszăpezire feroviar a explodat, în gara Lunca Ilvei, din județul Bistrița Năsăud.


Cele trei persoane rănite în urma exploziei produse luni seara într-un plug de deszăpezire feroviar, staţionat în gara Lunca Ilvei, sunt angajaţi ai CFR, domiciliaţi în Vatra Dornei, judeţul Suceava, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). Din primele informaţii, explozia s-a produs la generatorul de curent.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia vor stabili cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul şi au sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru verificări de specialitate, scrie Agerpres.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a comunicat că cei doi bărbaţi preluaţi de echipajele medicale au suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi al palmelor, iar cel de-al treilea a scăpat cu arsuri superficiale.


sursa foto: G4media.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3354 secunde