Trei bărbați care vindeau dvd-uri piratate au rămas fără marfă

165
Trei bărbați care vindeau dvd-uri piratate au rămas fără marfă - dvd-1476091900.jpg
Jandarmii au surprins în Constanța, trei persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, 153 de dvd-uri.
Duminică, 09 octombrie a.c., între orele 09.30-10.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța au desfășurat o acțiune punctuală în zona "Târgului Duminical" din Constanța unde au surprins trei persoane cu vârste cuprinse între 47-56 ani, în timp ce comercializau fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, un număr de 153 produse purtătoare de drepturi de autor și drepturi conexe,(fonograme, videograme) dvd.-uri aflate în carcase de plastic.


Pentru că nu au putut prezenta documente de proveniență a mărfii, jandarmii le-au întocmit procese verbale de sesizare a organelor de urmărire penală pentru oferirea, distribuirea, deținerea ori depozitarea sau transportul de mărfuri-pirat, în scopul distribuirii, faptă prevăzută de art. 139^6, alin. (2) din Lg. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar bunurile au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.


Actele de constatare și dvd-urile vor fi predate la I.P.J. Constanța, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3843 secunde