Prinși în flagrant cu un portbagaj plin cu țigări de contrabandă

320
Polițiștii de la Transporturi din Constanța au depistat, sâmbătă, în flagrant, un bărbat, în timp ce cumpăra opt baxuri de țigări de contrabandă, cu scopul de a le revinde pe piață. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 


Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Constanța, achiziționa țigări fără acte de proveniență, de la un alt bărbat, de 48 de ani, din județul Suceava, cu scopul de a le revinde pe piață. Polițiștii l-au depistat în timp ce încărca, într-un autoturism, opt baxuri de țigări (80.000 de țigarete), în valoare de aproximativ 400.000 de lei. 


În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și complicitate la contrabandă, cei în cauză fiind reținuți pe bază de ordo-nanțe, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Țigările și suma de 2.800 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autovehiculele folosite la săvârșirea faptei, respectiv un autocamion cu remorcă și un autoturism, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. 


La acțiunea desfășurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au participat și jandarmi din cadrul IJJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0182 secunde