Potop la Constanța. Zeci de străzi și gospodării inundate

380

Articole de la același autor

Așa cum avertizaseră și meteorologii, cerul s-a rupt vineri noapte, la Constanța. A plouat într-o oră cât pentru o lună întreagă, iar mai multe străzi și gospodării din municipiu au fost inundate.

Potrivit reprezentanților Centrului de Meteorologie, s-au înregistrat 45 de litri pe metru pătrat. Așa se face că sistemul de canalizare nu a putut face față și străzile și curțile oamenilor s-au umplut de apă. Dispeceratul RAJA a primit 33 de solicitări numai în Constanța, cele mai multe vizând zona Faleză Nord - străzile Tabla Buții și Tăbăcărie, zona Delfinariu - strada Ahile Mihail, centrul municipiului - străzile Cuza Vodă, Ștefan cel Mare, Ion Vodă și bulevardul Ferdinand, zona Palas - străzile Veniamin Costache și Moților, zona Poarta 6 - strada Frigului, zona Coiciu - străzile Merișor, Izvor și Steagului, zona Dacia și bulevardul 1 Mai. De asemenea, în orașul Năvodari, au fost înregistrate patru reclamații, de pe străzile Midiei, Plopilor și Șoseaua Constanței, toate vizând sistemul de canalizare stradal.

De asemenea, Dispeceratul ISU Constanța a primit 55 de apeluri prin 112, care sesizau străzi, curți și beciuri inundate, pe raza municipiului Constanța, în Năvodari și Corbu. Au fost salvate șase persoane din cinci autoturisme surprinse de apă, iar o persoană cu dizabilități a fost scoasă din casă, pe bulevardul 1 Mai, preluată de SMURD și transportată la spital. 50 de pompieri din teren au intervenit cu 10 autospeciale și două motopompe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5134 secunde