Bătaie în Tortomanu

Trei frați, renumiți scandalagii, au ajuns după gratii

423
Trei frați din Tortomanu, temuți în localitate pentru numeroasele scandaluri pe care le-au provocat de-a lungul timpului, au ajuns după gratii. Magistrații Tribunalului Constanța au luat decizia de a-i aresta preventiv pentru 29 de zile, după ce, duminică, 1 aprilie, au bătut crunt doi tineri din Medgidia, veniți în Tortomanu pentru un meci de fotbal.

Potrivit polițiștilor, duminică, pe stadionul din Tortomanu, s-a jucat un meci de fotbal între echipa locală și cea din Medgidia, iar la final, jucătorii și cei care-i însoțeau au mers într-un bar din centrul localității. Aici și-au făcut apariția și frații Cocoș: Ionuț (28 de ani), Cristian (23 de ani) și Cătălin (22 de ani), care veniseră cu chef de scandal. După câteva pahare cu tărie și câteva vorbe jignitoare, cei trei frați s-au luat la bătaie cu patru bărbați din Medgidia; au început să zboare scaunele, au fost distruse mesele și au fost sparte două geamuri.

Mai mult, în urma cercetărilor, s-a stabilit că cele patru persoane din Medgidia au fugit spre ieșirea din localitatea Tortomanu, dar Cătălin Cocoș i-a urmărit și i-a lovit cu o țeavă în zona capului, pe doi dintre ei.

La final, doi bărbați au ajuns la spital, unul în stare gravă, iar barul a suferit un prejudiciu de 2.000 de lei. Suspecții, în schimb, au fugit de la locul faptei și au fost găsiți pe 4 aprilie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au întocmit un dosar penal pe numele lor, acuzându-i de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice și tentativă de omor. Toți trei au fost arestați preventiv.

Localnicii, dar și polițiștii se întreabă, însă, cât timp vor rămâne după gratii.

"Au fost arestați de multe ori, dar de fiecare dată s-au întors repede acasă. Inclusiv în 2007, când au vrut să spargă ușa Poliției Tortomanu și au făcut un scandal monstru, nu au pățit nimic", ne-au spus oamenii din comună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde