Trei oameni, înjunghiați de un om al străzii

180
1
Trei oameni, înjunghiați de un om al străzii - politia69524600-1477864078.jpg

Articole recomandate

Trei oameni au fost înjunghiați pe stradă, duminică, în Sibiu, agresorul fiind un om al străzii care a acționat fără a avea, aparent, vreun motiv anume, scrie realitatea.net


Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a declarat duminică seara că două femei și un bărbat au fost înjunghiați de un om al stăzii pe un bulevard intens circulat.

"Agresorul a fost prins la scurt timp după producerea faptei pe Calea Dumbrăvii, din Sibiu. Este vorba de un om al străzii, în vârstă de 47 de ani, din județul Vâlcea. Acesta a înjunghiat o femeie care se afla în stația de autobuz, apoi s-a urcat într-un taxi în spatele șoferului, înjunghiindu-l, apoi a coborât și în fugă a înjunghiat o altă femeie", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Welter a precizat că toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, în stare stabilă, toate având răni în partea dorsală.

Agresorul a fost reținut și urmează să i se facă o expertiză psihiatrică pentru a se determina dacă a acționat conștient.


Comentează știrea

costica
31 octombrie 2016
opinie

Lucrezi în timpul liber! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0056 secunde