Trei tineri, reținuți pentru FURTURI DE CATALIZATOARE

Joi, 10 Iunie 2021, 14:28
261
În cursul zilei de miercuri, 9 iunie, în cadrul acțiunii desfășurate de polițiștii municipiului Constanța, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare, în localitățile Valu lui Traian și Piatra. Trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de furt, au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a stabilit faptul că doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, ar fi sustras componente (catalizatoare) de la trei autoturisme, fapte comise în perioada 24 - 28 mai a.c., în municipiul Constanța.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina tânărului de 18 ani infracțiunea de tâlhărie, faptă comisă la data de 28 mai a.c, când acesta ar fi îmbrâncit un agent de pază pentru a-şi asigura scăparea, după ce ar fi sustras bunuri dintr-un magazin aflat în incinta unui complex comercial din Constanța.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 iunie, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române și UTAI Constanța. 

Pagina a fost generata in 0.3967 secunde