Trenul Orient Express a fost atacat cu pietre

410
Trenul Orient Express a fost atacat cu pietre - venicesimplonorientexpresslounge-1347291591.jpg
Compania Orient Express a confirmat, într-un comunicat trimis Mediafax, că trei geamuri ale unor vagoane au fost sparte după un atac cu pietre care a avut loc seara trecută, în jurul orei 21.00, în apropiere de Sighișoara.
"Pot confirma că, duminică seara, în jurul orei 21.00, în momentul în care trenul Venice Simplon-Orient-Express trecea prin Sighișoara, a fost vizat de un atac cu pietre, aruncate de o persoană aflată lângă calea ferată", a declarat, pentru  Mediafax , Anna Nash, director PR la Orient Express.

"Trei geamuri au fost sparte, dar, datorită construcției speciale a acestora, trenul și-a putut continua călătoria. Trenul va ajunge la Veneția marți, iar geamurile vor fi înlocuite", a precizat Anna Nash.

Șeful trenului Orient Express a anunțat, în această dimineață, la numărul 112, la scurt timp după ieșirea din Sighișoara, că mai multe geamuri au fost sparte, ancheta în acest caz fiind făcută de Poliția Transporturi, în gara de la Curtici, neputându-se stabili dacă acestea au fost distruse intenționat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7305 secunde