Primari constănțeni care se vor parlamentari

913
1
Pregătirile pentru alegerile parlamentare au intrat în linie dreaptă. Atât USL cât și PDL fac calcule peste calcule cum să împartă colegiile cu partenerii cu care au încheiat alianță. După cum deja se știe, prima regulă la toate partidele este ca actualii parlamentari care doresc să mai candideze să-și păstreze colegiile unde au activat.

"Sunt devorator de liberali"
Cu toate acestea, există deja dispute pe unele dintre ele, cum ar fi Colegiul 2 care cuprinde localitățile Medgidia, Tortoman, Siliștea, Seimeni, Pantelimon, Kogălniceanu, Crucea, Topalu, Horia, Ghindărești, Vulturu, Saraiu, Hîrșova, Ciobanu și Gîrliciu.
În momentul de față, deputat pe acest colegiu este liberalul Mihai Lupu.
Deși, parteneri în USL, primarul social-democrat al localității Hârșova, Tudor Nădrag aspiră și el la un post de parlamentar și nu vrea să renunțe cu niciun preț cu atât mai mult cu cât este prezent mult mai frecvent în Colegiul 2 decât actualul deputat Mihai Lupu.
Fostul primar PDL, actualmente PSD, Tudor Nădrag spune că nu ii este frică, precizând că dacă nu va avea susținerea partidului, va candida independent.
"M-am hotărât să candidez la alegerile parlamentare. Voi candida pe Colegiul 2, adică acolo unde va candida liberalul Mihai Lupu. Dacă nu voi primi susținerea partidului, voi merge în luptă independent. Am șanse foarte mari să câștig. Oamenii din satele respective mă cunosc. I-am ajutat, le-am făcut biserici și le-am soluționat multe dintre problemele pe care le aveau. În schimb, Lupu nu a făcut nimic. Le-am dovedit liberalilor de două ori că pot învinge, luând mandatul unuia dintre cei mai puternici primari liberali, lui Chiriță. Voi face același lucru și cu mandatul de deputat al lui Mihai Lupu. Sunt devoratorul de liberali", a declarat Tudor Nădrag pentru "Cuget Liber".

Anghel de la Castelu vrea deputat pe Colegiul 4
Edil cu ștate vechi în județul Constanța, primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, de la PDL, a tot fost ofertat de partid să candideze la președinția Consiliului Județean Constanța, dar a refuzat.
El a motivat că, nu dorește să candideze la CJC deoarece aspiră la mult mai mult, respectiv, la un post de parlamentar, mai exact la un post de deputat.
Colegiul pe care și l-ar dori este cel cu numărul 4 care cuprinde localitățile Ovidiu, Murfatlar, Castelu, Poarta Albă, Cuza Vodă, Dumbrăveni, Cerchezu, Negru Vodă, Mereni, Amzacea, Albești și Comana.
În momentul de față, pe Colegiul 4 este deputat chiar colegul său de partid, democrat-liberalul Constantin Chirilă.
"Orice va fi, eu o să candidez. I-am propus lui Constantin Chirilă să candideze el pe un colegiu din municipiu Constanța iar eu să candidez pe colegiul 4 deoarece sunt mult mai cunoscut în zonă. Deocamdată nu s-a luat nicio decizie finală dar aceasta ar fi dorința mea. O să fac sondaje în zonă și mă voi duce cu ele la București să vedem cine are cele mai multe șanse de reușită și atunci îi lăsăm pe cei de la Centru să decidă", a declarat pentru Cuget Liber, primarul Nicolae Anghel.  


Comentează știrea

Fane
11 septembrie 2012
Parlamentarii

Ma taie cacarea cand aud ca o sa candideze tiganul borat sin Castelul de nisip ! hai ca vomit !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Premianta" Bacului
Pagina a fost generata in 0.4542 secunde