Triplă crimă! O familie întreagă, ucisă pentru bani

375
Triplă crimă! O familie întreagă, ucisă pentru bani - fondcriminalist11422899637-1460614898.jpg

Articole recomandate

Triplă crimă, noaptea trecută, în județul Argeș. Membrii a două familii de romi s-au tăiat pur și simplu între ei cu cuțitele după ce și-au reproșat că au de luat bani unii de la alții. Trei oameni, doi bărbați și o femeie au murit. Poliția a împânzit localitatea și criminalii au fost prinși la scurt timp de la comiterea crimei.

Membrii celor două familii, vecini și în același timp și rude, se certau mereu și totul se termină cu bătăi crunte. Pe masă anchetatorilor se află mai multe dosare de cercetare în care părți sunt membrii celor două clanuri. Pe marginea stării conflictuale și a unei sume de bani, noaptea trecută s-a iscat un nou scandal care a degenerat.

După ce s-au bătut, romii au pus mâna pe cuțite și și-au făcut dreptate cum au crezut ei de cuviință. În urmă au rămas trei cadavre. O femeie și doi bărbați au picat răpuși după ce au primit lovituri de cuțit.

Cel care a dat loviturile mortale a reușit să fugă, scăpând astfel de furia familiei decedaților. Imaginea de la Stoenești e sumbră: un cadavru într-o casă, iar celelalte două pe uliță. Când au realizat scandalagiii ce s-a întâmplat au sunat la 112 să ceară ajutor, însă pentru cei trei era prea târziu, erau decedați, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Ce se întâmplă cu asasinul din Palas
Vineri, 18 Martie 2016
Stire din Actual : Femeie omorâtă la propria nuntă
Pagina a fost generata in 0.4774 secunde