TUDOREL TOADER CERE REVOCAREA DIN FUNCȚIE A LAUREI KOVESI! Încep protestele de stradă?

7896
8
TUDOREL TOADER CERE REVOCAREA DIN FUNCȚIE A LAUREI KOVESI! Încep protestele de stradă? - tudorel1-1519320009.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tudorel Toader a anunțat, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei o conferință de presă la sediul Ministerului Justiției, revocarea Laurei Codruța Kovesi, șefa Direcției Naționale Anticorupție. 
Acesta a prezentat conținutul și concluziile raportului cu privire la activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție, raport care are 36 de pagini. 


În mai bine de o oră, Tudorel Toader a lansat o serie de critici la adresa șefei DNA, acuzând-o, printre altele, că a creat tensiuni la nivel național și că a refuzat să se prezinte în fața comisiilor parlamentare. De asemenea, ministrul Justiției a repetat de câteva ori că Direcția Națională Anticorupție nu are competențe pentru a ancheta actele normative reglementate de Guvern. 
Interesant de văzut care vor fi reacțiile. Ale străzii, ale organismelor internaționale… 




Comentează știrea

Zdrență
22 februarie 2018
Broscoi nenorocit!

O să ieșim în strada nenorocit hidos ... credeti ca dacă o revocați pe sefa DNA o să scăpați basma curata?..O să vă băgăm la pușcărie pe toți în frunte cu Dragnea...o să vedeți. ..ne-a-ți adus la capătul răbdării cu nesimțirea și tupeul vostru infractori nenorociți! 😠😠😠

Tonta
22 februarie 2018
Psd ciuma rosie

Slugarel executa ordinele penalilor care trebuie sa mearga la puscarie in frunte cu dracnea

Cristian
22 februarie 2018
Fetele...

... un pic mai mulți neuroni implicați în rumegarea lucrurilor nu strică nimănui. Ministrul Justiției poate doar cere revocarea. De revocat o poate revoca doar Klaus. Mai ușurel, nea Hulubei cu genul ăsta de titluri. Se încadrează perfect și la fake news și la instigare.

europeanu
22 februarie 2018
Hotii la parnaie !

numai faptul ca acest analfabet ordinar tine o conferinta de presa e prea mult. La singura lui circumvolutiune dreapta aceasta secatura trebuie trimis la draku ! Si numai iesind in strada. Astia nu pleaca decat goniti pe strazi cu furcile !!!

Gelu
22 februarie 2018
Bube

Rudotel Toader asta, are o fata... de cur pansat. Are niște bube trăznet. La cât câștiga putea sa și le scoată. " Dar bubele tale cam au coșuri pe fata".

Liviu Burebista
23 februarie 2018
rezistenti cu creierele spalate

Pastaci lui soros si ai USR-ului la datorie. Nu este nici-o diferenta intre rezistentii de acum si minerii care au invadat Bucurestiul in 90, ca sa-l apere pe Iliescu si asa zisul stat de drept.

Mine
23 februarie 2018
Dna

2 gasti care se lupta pt putere..#rezist nu vad ca se fac abuzuri ceilalti nu vor kucuveaua..un alt fas ca sa tempereze nebunia cu salariile..dar suntem prea prosti ca sa si vedem...

Zdreanta
23 februarie 2018
BUREBISTA

Esti mai dobitoc decat toti romanii de la Burebista incoace...esti prea prost sa intelegi ceva din jurul tau

Răspuns la: rezistenti cu creierele spalate
Adăugat de : Liviu Burebista, 23 februarie 2018
Pastaci lui soros si ai USR-ului la datorie. Nu este nici-o diferenta intre rezistentii de acum si minerii care au invadat Bucurestiul in 90, ca sa-l...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2374 secunde