N-au depus armele! "Stejarii" luptă pentru calificare la Cupa Mondială

247
N-au depus armele!

Articole de la același autor

Selecționerul naționalei de rugby a României, galezul Lynn Howells, a declarat că "stejarii" își vor juca în continuare șansele pentru calificarea la Cupa Mondială din 2019, în ciuda eșecului neașteptat suferit în fața Spaniei. 


"Vom juca în continuare pentru calificarea la Cupa Mondială, ne vom juca șansele, trebuie să luăm meci cu meci în Rugby Europe Championship și la finalul competiției să tragem linie și să vedem ce soluții avem pentru a ajunge în Japonia. Este important să lăsăm acest meci cu Spania în urmă, să învățăm din ceea ce s-a întâmplat și să pregătim cât se poate de bine meciul următor, cu Rusia. Suntem obligați să câștigăm cu bonus partidele cu Rusia și Belgia și pentru asta trebuie să fim concentrați pe ceea ce avem de făcut", a afirmat Lynn Howells. 


"Stejarii", care au pierdut, 10-22, în deplasare cu Spania, duminica trecută, vor întâlni Rusia, pe 3 martie, pe Cluj Arena (ora 16.00), în etapa a treia a Rugby Europe International Championship. 


Pentru această partidă, Lynn Howells a stabilit un lot de 30 de jucători, din care 17 formează pachetul de înaintare și 13 sunt jucători de trei-sferturi. Echipa se va reuni duminică, 25 februarie, la Cluj, urmând să pregătească acolo meciul cu Rusia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9441 secunde