"Stejarii" se duelează cu Germania, în drumul către Cupa Mondială

290

Articole de la același autor

Naționala României se pregătește pentru a relua campania de calificare la Cupa Mondială din Japonia 2019, odată cu începerea returului Rugby Europe International Championship (REIC), "stejarii" urmând să dispute cinci partide în competiția europeană, trei pe teren propriu și două în deplasare, scrie frr.ro. 


România va debuta în noul sezon competițional pe 10 februarie, la Cluj, cu Germania, al doilea meci având loc tot la Cluj, cu Rusia, pe 3 martie. Ultima partidă pe care "stejarii" o vor disputa pe teren propriu, cea cu Belgia, va fi găzduită de stadionul din Buzău. 
"Stejarii" din campionatul intern au avut, săptămâna trecută, un stagiu de pregătire în București, echipa urmând a se reuni pe 4 februarie, la Cluj. Lotul stabilit de staff-ul tehnic va fi anunțat zilele următoare. 


Sezonul 2016-2018, tur și retur, are o însemnătate majoră pentru naționala României, care va juca pentru calificarea la Cupa Mondială din Japonia, meciurile având în acest sens o miză dublă, întrucât vor conta pentru ierarhia competiției, asigurând în același timp, în funcție de locul ocupat, și biletul spre Japonia. 


În deplasare, tricolorii vor juca pe 18 februarie, la Madrid, contra Spaniei, și pe 18 martie, la Tbilisi, contra Georgiei. 


România ocupă în acest moment primul loc în REIC și, dacă își va păstra postura de lider sau se va clasa pe locul secund, după Georgia (deja calificată), va avea asigurat locul în Grupa A de la CM 2019, grupă în care se regăsesc deja Irlanda, Scoția și Japonia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4087 secunde